ELIANT është për njerëzit që duan të jetojnë me diversitetin kulturor dhe zgjedhja e lirë në Europë:

në çështjet arsimore, reformat ekonomike dhe sociale, bujqësisë ekologjike, Plotësuese dhe Integrative Medicine.

Përkthimi google këtu nuk është e përkryer! Sa më shumë mirënjohës jemi për çdo të ndihmuar lexuesit tanë për të përkthyer tekstet në gjuhë të mirë.

Europe - hapësirë ​​kulturore për zhvillimin individual

Evropa është në rrezik, në mes të Lindjes dhe Perëndimit - që të jetë, si dhe nga kriza financiare në vazhdim grimcuar - duke përforcuar nga kriza e refugjatëve. Ne kemi nevojë për një vizion të ri për përmbajtjen e fortë, të mbështetur nga larminë dhe pasurinë kulturore idenë evropiane që mund të punojnë në të shumë, mbivendosje pikat e nxehta të dobishme dhe rregullimin.

Evropa nuk është vetëm bashkim ekonomik - është bërë rrënjët e saj të krishtera kulturore dhe i nënshkruar i tij nga luftërat dhe historinë fatkeqësitë humanitare në një komunitet vlerash. Dëshira globale e njeriut për vetë-zhvillimit të lirë dhe të drejtësisë sociale mund të gjenden këtu në mënyrë të veçantë mbrojtjen dhe zhvillimin. Barazia ndërmjet burrave dhe grave, toleranca aktive ndaj etnive të ndryshme, kulturave dhe besimeve fetare, të cilat janë gjithnjë e duke u zhvilluar në vendet anëtare, e bëjnë këtë hapësirë ​​kulturore një mall i çmuar.

Ideologjia e rritjes monetare dhe ekonomike të shfrenuar po bëhet gjithnjë e papajtueshme me jeteses shëndetshme për njerëzit dhe tokën. Jeta përbëhet nga rritjes dhe shkatërrim, rritjes, stagnimi dhe braktisjes - të gjitha në kohën e duhur dhe në vendin e duhur. Duke i ndihmuar ata me se ne jemi në Europë për zhvillimin e drejtësisë - si një frymëzim për komunitetet e tjera të popujve!

ELIANT është e angazhuar në zhvillimin e këtyre kulturës specifike evropiane - në fushën e biodiversitetit dhe të tokës shëndetit përmes bujqësisë biologjike dhe biodinamike dhe hulumtim farë. Në fushën shkencore, ne promovimin pluralizmin e metodave dhe pyetjeve në fushën ligjore, krijimi i kushteve që lejojnë zhvillimet individuale dhe zgjedhjet e duhura në mënyrë të sigurtë. Për çfarë është liria e zgjedhjes, në qoftë se për shembull, në fushën e mjekësisë nga rregullimet ligjore mjekësia komplementare është me aftësi të kufizuara dhe nuk janë më thelbësore droga në të gjithë BE-në janë në dispozicion?