ELIANT është për njerëzit që duan të jetojnë me diversitetin kulturor dhe zgjedhja e lirë në Europë:

në çështjet arsimore, reformat ekonomike dhe sociale, bujqësisë ekologjike, Plotësuese dhe Integrative Medicine.

Përkthimi google këtu nuk është e përkryer! Sa më shumë mirënjohës jemi për çdo të ndihmuar lexuesit tanë për të përkthyer tekstet në gjuhë të mirë.

Integrative Medicine - Shëndeti për trupin, jetën, shpirtin dhe frymën

Gesundheitsfürsorge und Medizin

Sfidat aktuale në shëndetësi kërkon veprim të përbashkët nga ana e mjekëve, prodhuesit dhe pacientët, për të cilat ELIANT përdoren në të gjithë Evropën. Gjithmonë seksione më të gjera të popullsisë duan bashku mjekësinë konvencionale, e "butë" proces-orientuar metodat shërimin e mjekësisë plotësuese dhe mjekësi integrues - edhe në qoftë se ata ende nuk janë të rregulluara me ligj në mënyrë të kënaqshme në BE.

Mjekësi Anthroposophic është një sistem integrues mjekësore që kombinon procedurat diagnostike dhe terapeutike të mjekësisë konvencionale me njohuritë filozofike dhe shpirtërore të antropozofinë. Që të themeluar në vitin 1921, ajo mund të gjendet sot në mbi 80 vende. Gama e opsioneve terapeutike aplikuar nga mjekët e autorizuar dhe specialistëve përfshin, përveç mjekësinë konvencionale dhe një gamë të gjerë të mjeteve juridike natyrore për të stimuluar pushtetin vetë-shëruese të organizmit. Përveç kësaj, kur aplikacionet e nevojshme të jashtme dhe masazhet veçanta dhe terapi artistike Heileurythmie, këshillimit dhe punë biografike.

Spitalet Anthroposophic janë të njohur për kujdesin e tyre të shkëlqyer dhe kujdesin e pacientit: më shumë informata për www.anthromed.de. Veçanërisht përhapur ilaçe themelore për të trajtuar kancerin e veshtull. Terapi Mistletoe plotëson trajtimin konvencional duke - provuar shkencërisht - cilësia e jetës përmirësohet dhe minimizon përdorimin e painkillers.

Në edukimin dhe trajnimin e mjekëve dhe terapistët takimit pacientit është fokusi. Pacienti do të perceptohet si një individ dhe kuptuar. Zhvillimi i nevojshëm për aftësitë e intuitës dhe ndjeshmëri për këtë arsye janë po aq të rëndësishme si një pikë etike dhe njerëzore të parë, i cili bazohet në zhvillimin e shëndetshëm të trupit, mendjes dhe shpirtit.

Majtas

European Federation of Patients' Associations for Anthroposophic Medicine EFPAM

Videos

Mistletoe Përgatitja dhe terapi (në anglisht)

Klinika terapi kanceri Arlesheim (në anglisht)

Dr Marion Debus në qasje holistike Antropozofia ndaj kancerit (në anglisht) Pjesa I, Pjesa II, Pjesa III

Terapi të ndryshme të departamenteve mjekësore dhe terapeutike në spital Havelhöhe (në gjermanisht)

Një ditë në një klinikë anthroposophic - Filderklinik (në gjermanish)