ELIANT je za ljude koji žele da žive sa kulturne raznolikosti i slobodan izbor u Evropi:

u obrazovnim pitanjima, ekonomskih i socijalnih reformi, ekološki uzgoj, Komplementarne i integrativnu medicinu.

Google prijevod ovdje nije savršen! Što više smo zahvalni za svaku pomoć naše čitaoce prevesti tekstove u dobrom jeziku.

Poljoprivrede i prehrambene - za održavanje zdravlja Zemlje i Man

Opadanje plodnosti tla, gubitak sortnih raznolikosti, klimatskih promjena, nesmanjenom žestinom visok upotrebe pesticida, intenzivne poljoprivredne sa potrebnim upotrebe antibiotika i antibiotika otpor kao rezultat formiranja kod ljudi - postoje problemi globalnih dimenzija, sa kojima se suočava poljoprivrede.

U biodinamički ekonomija razvila više od 90 godina agrarnog kulture koja prevazišao ovim pitanjima konstruktivno. pripremio sam, suptilne glumačke pripreme kravlje balege, bilja i minerala će poboljšati plodnost tla i zdravlje biljaka. U Demeter poljoprivrednik dizajnirao njegov sud obilježen duboko poštovanje za život procese vitalnost tla, priroda biljke i prava životinja na nepovredivost. Tako može, na primjer, sve Demeter krave nose svoje rogove.

Demeter je skraćenica za proizvode biodinamičke ekonomije, koja je predstavljena kao međunarodni etiketa sa širom svijeta iste politike na svim kontinentima. Fer cijene i socijalne predanost su zajedničke prostorije rada proizvođača, prerađivača, trgovaca i potrošača Udruženja Demeter.

Demeter International
i IBDA (International Biodynamic Association) postaviti se kao partner Saveza ELIANT osigurati da biodinamički operacija u Evropi neće biti nepotrebno ograničena propisima i mogu doprinijeti kvalitetu hrane, zaštite okoliša i biološke raznolikosti.

Lijevo

Rudolf Steiner biodinamičke poljoprivrede

Biodinamički Man. Alan Brockmane i njegova biodinamički farmi (Youtube video na engleskom jeziku)
https://www.youtube.com/watch?v=q-ykJR3f7Zo