ELIANT се залага за Европа на културната разновидност и слободен избор: во образовните работи,

економски и социјални реформи, еколошки земјоделство, комплементарни и интегративна медицина.

Преводот на Google тука не е совршен! Колку повеќе сме благодарни за секој помогне на нашите читатели да се преведат текстовите во добри јазик.

Што ние се обврзуваме

Ние сакаме европска платформа anthroposophic иницијативи во културни и социо-политички дискурс учествуваат во ЕУ и тука се донесе на искуства и перспективи на Валдорф училишта, Деметра земјоделството, anthroposophic лекови, лековити образование и иницијативи пациентот. На овој начин можеме да ги доведеме до европските лидери се затвори нашата заедничка и се бара од страна на голем број граѓани холистички проекти и иницијативи.

Да се зајакне нашата политичка тежина треба вашата помош! Вие и вашите пријатели може да се покаже преку потпишување на нашата повелба и се претплатите на нашиот билтен дека ќе ги поддржи нашите цели. Ние ви благодарам многу!

Ние може да донесе на овој начин со позитивните движења во Европа напред.